LIFESTYLE

We are ready for Christmas

december 22, 2015 • By

A Heaven In Styleba Németh Bianka (Brush) és Rigó Ági (Stíler) csábítottak el, amikor a lányok kitalálták, hogy a Mercedes Benz Fashion Week Central Europera ott készüljünk el. Amint beléptem rögtön kávéval fogadtak, majd pár perc múlva már ültem is át a fodrász székbe ahol Kriszti az elaludt hajamat rendbe rakta. Az egész max 30 percet vehetett igénybe, de az otthonos hangulat na meg, hogy kérés nélkül már kapom a reggeli kávét azonnal megfogott.

Képernyőfotó 2015-12-24 - 1.46.23

Visszatérő vendég lettem és azóta már többször jártam fodrásznál és masszíroztatni is, ami nekem az elmúlt időszakban nagyon sokat segített. A mindennapi tekerés után a hátam teljesen be tud állni ilyenkor pedig jól esik egy kis kimaszírozás az pedig külön piros pont, hogy Annával a masszőrrel remekül el lehet közben beszélgetni. Én pont azon emberek közé tartozom akiknek folyamatosan jár a szájuk ezért aztán szegény Anna a hátamon kívül még ezzel a kihívással is szembesül, de persze remekül veszi az akadályt. 😀

Képernyőfotó 2015-12-24 - 1.45.47

A fentieken kívül azonban a legfontosabbat még nem is említettem, hogy a Heaven In Style akadálymentes. Nagyon sokszor ütköztem abba a problémába, hogy egy fodrászatba nem tudtam bejutni, mert minimum 5 lépcső fogadott, de itt csak egy pici padkán kívül más nincs is.

Képernyőfotó 2015-12-24 - 1.46.37

Tegnap még karácsony előtt gyorsan beugrottunk egy kicsit koccintani :)